Camper huren

Wij helpen u graag om de camper te vinden die het beste bij u past. Via ons boekingssysteem kunt u met behulp van de filters uw zoektocht vergemakkelijken. Kiest u bijvoorbeeld voor Regio Drenthe (onder locatie) indien u uw vakantie wilt starten vanuit Gieten. U kunt direct online boeken. 

Waarom CaravanenCamperhuren.nl

Het voordeel van huren via CaravanenCamperHuren.nl? Wij hanteren duidelijke algemene voorwaarden, bovendien ontvangt u binnen enkele stappen een heldere reserveringsbevestiging en hebt u de mogelijkheid om de reservering binnen 2 werkdagen kosteloos te annuleren. Naarmate uw vakantie nadert, ontvangt u van ons een uitgebreide informatie handleiding. Bovendien krijgt u bij het ophalen van de camper een instructie over het gebruik van de camper en tips voor uw camperreis, zodat u goed voorbereid kunt vertrekken.

Voordelen Camper huren

Twijfelt u nog over het eventueel huren van een camper? Wij hebben een aantal voordelen van het huren van een camper voor u op een rijtje gezet. 

 

U heeft geen zorgen over het onderhoud. Wanneer u de camper op gaat halen staat deze al helemaal schoon en fris voor u klaar. Alles is schoongemaakt en de camper is helemaal gecheckt voor gebruik. U hoeft zich geen zorgen te maken of het onderhoud van de camper zelf en u kunt direct met een fijn gevoel op vakantie. Hoe prettig is dat! 

 

Voordelige manier om een camper te proberen. Twijfelt u of een camper wel iets voor u is? Dan is een camper huren de perfecte manier om erachter te komen. U hoeft (nog geen) grote investeringen te doen en u kunt de camper zo lang als u wilt testen. Daarnaast betaald u alleen het huurbedrag van de weken waarin u de  camper gebruikt. 

 

Verhuur service. U hoeft nergens naar om te kijken bij het huren van een camper. Wij hebben het al even over het onderhoud gehad, maar vergeet niet de service die geleverd wordt bij het huren van een camper. Zo wordt er altijd gecontroleerd of de gasflessen vol zitten en dat er voldoende toiletvloeistof is (bij aanwezigheid van een toilet). 

 

Tip: Camper huren? Boek dan op tijd! De camper wordt steeds populairder en dat merken wij ook in de verhuur. Er wordt steeds eerder in het seizoen geboekt en vol is helaas vol. Wacht daarom niet te lang met het boeken van uw camper. 

Veelgestelde vragen

Wij krijgen geregeld vragen over het huren van een camper. Speciaal daarvoor hebben wij een veelgestelde vragen pagina opgezet. Daar vindt u vragen zoals: ‘Hoeveel vrije kilometers mag ik rijden’ of ‘Is het mogelijk om eerst de camper te bekijken’ of ‘Kan ik mijn auto of motor laten staan bij het ophalen van de camper’. Bekijk onze veelgestelde vragen pagina en wij geven antwoord op uw vragen. 

Contact

Heeft u speciale wensen of u wilt u een afspraak met ons? Neem gerust contact met ons op, wij zijn telefonisch te bereiken via 088 - 115 33 00.