Camper Comfort 4

Extra informatie

Direct contact

Direct contact met één van onze medewerkers? Wij kunnen direct inzien of de door u gewenste camper nog beschikbaar is. Tel: +31 (0)88 115 33 00. 

Kilometervrij

Tijdens uw huurperiode heeft u 220 km vrij per dag. 

Extra opmerking

Om ervoor te zorgen dat u met één van onze campers op pad kunt, hebben wij meerdere campers. Deze kunnen in detail van elkaar verschillen. Uiteraard is er geen verschil in het aantal zitplaatsen/slaapplaatsen en de indeling op zich!

Uitgiftekosten

Bij Caravanencamperhuren.nl profiteert u van 25 jaar ervaring binnen de campers! Vanuit onze professionaliteit garanderen wij dat u met een vertrouwd gevoel reis gaat. Wij voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan doordat wij u van de basisuitrusting voorzien. Deze bevat onder andere een lidmaatschap voor SOS international (verzekerd van hulp bij pech onderweg én een vervangende camper). Gasflessen, stroomkabels, reservelampen, zekeringen. Wij zorgen ervoor dat u aan de basis niets ontbreekt! Voorafgaand aan uw reis rekenen wij hiervoor éénmalig € 125,-.

Camper Comfort 4 Of vergelijkbaar

Vanaf € 105,00 per dag
Met deze camper geniet u van uw ultieme reis. Voel de vrijheid en trek langs de mooiste plekken binnen Europa.

Deze ruime camper biedt veel comfort. Kook uw gerechten op het 3-pits gascomfort en geniet ondertussen van het mooiste uitzicht. De keuken is verder voorzien van een koelkast met vriesvak. Creëer een gezellige zitgroep voor 4 personen door de bestuurder- en bijrijdersstoel te draaien.

Voor een goede nachtrust heeft u de beschikking over slaapplaats, voor twee personen, voorzien van een luxe matras. De camper beschikt verder over een toiletruimte met douche. Aan de buitenkant is de camper voorzien van een cassetteluifel en een fietsendrager. 

In de serie Comfort 2 komen de onderstaande indelingen voor. 

Foto's

Reserveer

Selecteer periode
  • Betaal pas na boeking
  • Boek veilig en snel
Objectnummer:
20080
Afhaallocatie:
Regio Drenthe
Max. aantal pers:
(4)
(2)
  • Middenperiode€ 130,-
  • Vakantieperiode € 170,-
  • Voordeelperiode € 105,-
Huurperiode 2024
Voordeelperiode : 01 januari t/m 22 maart & 26 oktober t/m 21 maart Middenperiode: 23 maart t/m 28 juni & 31 augustus t/m 25 oktober Vakantieperiode : 29 juni t/m 30 augustus
Huurperiode 2025
Middenperiode: 22 maart t/m 27 juni & 30 augustus t/m 24 oktober Vakantieperiode: 28 juni t/m 29 augustus Voordeelperiode : 25 oktober t/m 31 december