Camper Family 6

Extra informatie

Direct contact

Direct contact met één van onze medewerkers? Wij kunnen direct inzien of de door u gewenste camper nog beschikbaar is. Tel: +31 (0)88 115 33 00. 

Kilometervrij

Tijdens uw huurperiode heeft u 220 km vrij per dag. 

Extra opmerking

Om ervoor te zorgen dat u met één van onze campers op pad kunt, hebben wij meerdere campers. Deze kunnen in detail van elkaar verschillen. Uiteraard is er geen verschil in het aantal zitplaatsen/slaapplaatsen en de indeling op zich!

Uitgiftekosten

Bij Caravanencamperhuren.nl profiteert u van 25 jaar ervaring binnen de campers! Vanuit onze professionaliteit garanderen wij dat u met een vertrouwd gevoel reis gaat. Wij voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan doordat wij u van de basisuitrusting voorzien. Deze bevat onder andere een lidmaatschap voor SOS international (verzekerd van hulp bij pech onderweg én een vervangende camper). Gasflessen, stroomkabels, reservelampen, zekeringen. Wij zorgen ervoor dat u aan de basis niets ontbreekt! Voorafgaand aan uw reis rekenen wij hiervoor éénmalig € 125,-.

Camper Family 6 Of vergelijkbaar

Vanaf € 110,00 per dag
Geniet van uw ultieme rondreis met deze comfortabele en zeer ruime camper. Deze camper is erg geschikt als gezinscamper of als u meer ruimte wenst. Trek er op uit door de bergen, langs de prachtige kust en de verschillende uitgestrekte landschappen. Deze camper heeft een slaapplaats voor twee personen achterin, een 2- persoons slaapplaats in de alkoof en het zitgedeelte bouwt u met gemak om naar nog een slaapplaats voor twee personen. De bedden zijn voorzien van luxe matrassen, wat zorgt voor goede nachtrust tijdens uw vakantie.

Deze ruime camper  biedt veel comfort en is van alle gemakken voorzien;  waaronder een keuken met koelkast, vriesvak en 3-pits gascomfort.  Verder is de camper voorzien van een kledingkast en een toiletruimte met douche. Aan de buitenkant is de camper voorzien van een cassetteluifel en een fietsendrager. In de series Comfort 6 komen de volgende indelingen voor.
 

Foto's

Reserveer

Selecteer periode
  • Betaal pas na boeking
  • Boek veilig en snel
Objectnummer:
201600980
Afhaallocatie:
Regio Drenthe
Max. aantal pers:
(6)
(6)
  • Middenperiode€ 135,-
  • Vakantieperiode€ 175,-
  • Voordeelperiode€ 110,-
Huurperiode 2024
Voordeelperiode: 01 januari t/m 22 maart & 26 oktober t/m 21 maart Middenperiode: 23 maart t/m 28 juni & 31 augustus t/m 25 oktober Vakantieperiode: 29 juni t/m 30 augustus
Huurperiode 2025
Middenperiode: 22 maart t/m 27 juni Vakantieperiode: 28 juni t/m 29 augustus Voordeelperiode: 25 oktober t/m 31 december