Caravan huren

Bent u op zoek naar een huur caravan voor uw vakantie? Dan bent u bij CaravanenCamperHuren.nl aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar de juiste caravan. Door middel van ons boekingssysteem kunt u op elk moment van de dag uw vakantie bij ons boeken. 

Waarom CaravanenCamperhuren.nl

Wat is het voordeel van huren via CaravanenCamperHuren.nl? Wij zijn helder en duidelijk in onze communicatie en de mogelijkheden wat betreft reserveringen. U ontvangt binnen enkele stappen een heldere reserveringsbevestiging en hebt u de mogelijkheid om de reservering binnen 2 werkdagen kosteloos te annuleren. Vlak voor uw vakantie ontvangt u van ons uitgebreide informatie in de vorm van een handleiding. Daarnaast krijgt u, vanzelfsprekend, een instructie bij het ophalen van uw caravan met een aantal tips voor uw caravanreis. 

Voordelen Caravan huren

Twijfelt u nog over het eventueel huren van een caravan? Wij hebben een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet. 

  1. U heeft geen zorgen over het onderhoud. Wanneer u de caravan op gaat halen staat deze al helemaal schoon en fris voor u klaar. Alles is schoongemaakt en de caravan is helemaal gecheckt voor gebruik. U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud van de caravan en u kunt direct met een fijn gevoel op vakantie. Hoe fijn is dat! 
  2. ‚ÄčVoordelige manier om een caravan te proberen. Twijfelt u of een caravan wel iets voor u is? Dan is een caravan huren de perfecte manier om erachter te komen. U hoeft (nog geen) grote investeringen te doen en u kunt de caravan zo lang als u wilt testen. 
  3. Meer luxe dan een tent. Wilt u graag kamperen, maar wel de luxe van een lekker bed, zitplekken en een keukentje? Dan is de caravan perfect voor u! Het enige wat u hoeft te doen is de voortent opzetten en het vakantiegevoel kan beginnen. 
  4. Veel vrijheid. Het grote verschil tussen een caravan en een camper is dat een caravan op de plek kan blijven staan als u met de auto erop uit wilt. Dit geeft een caravan direct een extra gevoel van vrijheid en gemak.

Tip: Op het laatste moment nog bedacht om een caravan te huren? Neem dan eens een kijkje bij onze last minutes. Het huren van een caravan wordt steeds populairder en de boekingen komen steeds eerder. Toch hebben wij geregeld last minutes omdat wij niet met vaste huurweken werken. Het kan dus zo zijn dat er nog dagen/weken vrij zijn.

Veelgestelde vragen

Wij krijgen geregeld vragen over het huren van een caravan. Speciaal daarvoor hebben wij een veelgestelde vragen pagina opgezet. Daar vindt u vragen zoals: ‘Kan ik de huurperiode na aanvraag nog verlengen’ of ‘Is het mogelijk om eerst de caravan te bekijken’ of ‘Kan ik mijn auto of motor laten staan bij het ophalen van de caravan’. Bekijk onze veelgestelde vragen pagina en wij geven antwoord op uw vragen. 

Contact

Heeft u speciale wensen of u wilt u een afspraak met ons? Neem gerust contact met ons op, wij zijn telefonisch te bereiken via 088 - 115 33 00.