Caravan Family 4

Extra informatie

Direct contact

Direct contact met één van onze medewerkers? Wij kunnen direct inzien of de door u gewenste caravan nog beschikbaar is. Tel: +31 (0)88 115 33 00. 

Basisuitrusting caravan

- Volledig uitritsbare voortent.
- 2 gasflessen inclusief verbruik.
- All Risk verzekering (excl. eigen risico).
- 20 meter stroomkabel incl. verloopstekker.
- Toiletvloeistoffen.
- Reservewiel of reparatieset.
- Spiegels voor op de auto.

Extra opmerking

Om ervoor te zorgen dat u met één van onze caravans op pad kunt, hebben wij meerdere caravans. Deze kunnen in detail van elkaar verschillen. Uiteraard is er geen verschil in het aantal zitplaatsen/slaapplaatsen en de indeling op zich!

Uitgiftekosten

Bij Caravanencamperhuren.nl profiteert u van 25 jaar ervaring binnen de caravans! Vanuit onze professionaliteit garanderen wij dat u met een vertrouwd gevoel reis gaat. Wij voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan doordat wij u van de basisuitrusting voorzien. Deze bevat onder andere een lidmaatschap voor SOS international (verzekerd van hulp bij pech onderweg én een vervangende caravan), een disselslot en grondzeil. Wij zorgen ervoor dat u aan de basis niets ontbreekt! Voorafgaand aan uw reis rekenen wij hiervoor éénmalig € 125,-.

Caravan Family 4 Of vergelijkbaar

Vanaf € 70,00 per dag

 
De zilte lucht proeven op een camping aan de Noordzeekust of genieten van de heuvelachtige en natuurlijke omgeving van de Ardennen. Welke bestemming uw reis ook heeft, met deze caravan geniet u sowieso van veel comfort tijdens uw vakantie.

De caravan is uitgerust met een volledig uitritsbare voortent. Het keukenblok is voorzien van een 3-pits gascomfort waar u uw eigen gerechten kan klaar maken en een koelkast met vriesvak waar u veel producten in kwijt kan om vers te houden. Verder is de caravan voorzien van een toiletruimte met cassettetoilet, een kachel en een gezellige zit.

De caravan beschikt over een vast 2 persoons bed en van het zitcomfort maakt u, in een handomdraai, een extra bed voor twee personen.

In de serie Comfort Family 4 komen onderstaande indelingen voor. 

Foto's

Reserveer

Selecteer periode
  • Betaal pas na boeking
  • Boek veilig en snel
Objectnummer:
20030
Afhaallocatie:
Regio Drenthe
Max. trekgewicht: 1400 kg.
Max. aantal pers:
(4)
(4)
  • Voordeelperiode € 70,-
  • Vakantieperiode € 95,-
Huurperiode 2024
Vakantieperiode : 29 juni t/m 30 augustus Voordeelperiode : 31 augustus t/m 27 juni
Huurperiode 2025
Vakantieperiode: 28 juni t/m 29 augustus Voordeelperiode: 30 augustus t/m 31 december