Had u zich ook zo verheugd om er met de caravan of camper op uit trekken deze zomer?

13-05-2020
Wilt u toch het ultieme vakantiegevoel ervaren, zonder dat u daarvoor moet afreizen naar het buitenland? Dan is heerlijk genieten van rust, ruimte en natuur in mooi Drenthe wellicht iets voor u!
 
Op viersterrencamping De Hondsrug in Eext beschikt u over een volledig ingerichte moderne caravan, geschikt voor 4-6 personen van caravanencamperhuren.nl. U bent van alle gemakken voorzien inclusief privé sanitair. Uw caravan staat al voor u klaar op een heerlijke ruime comfort plaats 80-100 m2 en verwennen wij u de eerste ochtend na aankomst met een heerlijk ontbijt. Zo zorgen wij ervoor dat u alle ruimte, comfort en privacy heeft voor een ontspannen vakantie. Of u nu op zoek bent naar een rustige vakantie, fietsvakantie of een avontuurlijke vakantie (met de kinderen), Camping de Hondsrug biedt het!
 
Camping De Hondsrug heeft diverse maatregelen getroffen die het nieuwe vakantievieren in de huidige 1,5 meter-samenleving mogelijk maken. Zo biedt de camping veel aandacht voor hygiëne, heeft u een eigen parkeerplaats op de kampeerplaats, zijn er rustige speeltuinen voor de kinderen, gratis wifi, broodjesservice en een snackbar met afhaalcorner.
 
De regelgeving zoals de RIVM en veiligheidsregio bepaald heeft, wordt strikt nageleefd.
 
U kunt online direct uw volledig ingerichte caravan in Drenthe al boeken vanaf 795,- per week.
Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!