Caravan Basic Family 4

Extra informatie

Direct contact

Direct contact met één van onze medewerkers? Wij kunnen direct inzien of de door u gewenste caravan nog beschikbaar is. Tel: +31 (0)88 115 33 00. 

Basisuitrusting caravan

- Volledig uitritsbare voortent.
- 2 gasflessen inclusief verbruik.
- All Risk verzekering (excl. eigen risico).
- 20 meter stroomkabel incl. verloopstekker.
- Toiletvloeistoffen.
- Reservewiel of reparatieset.
- Spiegels voor op de auto.

Extra opmerking

Om ervoor te zorgen dat u met één van onze caravans op pad kunt, hebben wij meerdere caravans. Deze kunnen in detail van elkaar verschillen. Uiteraard is er geen verschil in het aantal zitplaatsen/slaapplaatsen en de indeling op zich!

Uitgiftekosten

Bij Caravanencamperhuren.nl profiteert u van 25 jaar ervaring binnen de caravans! Vanuit onze professionaliteit garanderen wij dat u met een vertrouwd gevoel reis gaat. Wij voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan doordat wij u van de basisuitrusting voorzien. Deze bevat onder andere een lidmaatschap voor SOS international (verzekerd van hulp bij pech onderweg én een vervangende caravan), een disselslot en grondzeil. Wij zorgen ervoor dat u aan de basis niets ontbreekt! Voorafgaand aan uw reis rekenen wij hiervoor éénmalig € 49,-

Caravan Basic Family 4 Of vergelijkbaar

Vanaf € 40,00 per dag
Dé caravan voor een voordelige vakantie! De caravan biedt slaapplaats aan 4 volwassenen en is voorzien van een ruime rondzit (welke omgebouwd kan worden tot bed) en een vast bed met lattenbodem. Een echte aanrader!
 
De Basic serie bestaat uit uitstekend onderhouden caravans van 5 tot 15 jaar. Deze bevatten veel extra's. Zo zijn alle caravans binnen de serie uitgerust met een volledig uitritsbare voortent, een ruime koelkast met vriesvak en ringverwarming. Er zijn 2 Basic varianten om ervoor te zorgen dat u in iedere samenstelling van uw reisgezelschap optimaal gebruiksgemak geniet!

Foto's

Reserveer

Selecteer periode
  • Betaal pas na boeking
  • Boek veilig en snel
Objectnummer:
21142
Afhaallocatie:
Regio Drenthe
Max. trekgewicht: 1400 kg.
Max. aantal pers:
(4)
(4)
  • Voordeelperiode€ 40,-
  • Vakantieperiode€ 65,-
Huurperiode 2020
Vakantieperiode: 27 juni t/m 28 augustus Voordeelperiode: 29 augustus t/m 30 oktober & 31 oktober t/m 25 juni
Huurperiode 2021
Vakantieperiode: 26 juni t/m 27 augustus Voordeelperiode: 28 augustus t/m 31 december