Caravan Comfort 4

Extra informatie

Direct contact

Direct contact met één van onze medewerkers? Wij kunnen direct inzien of de door u gewenste caravan nog beschikbaar is. Tel: +31 (0)88 115 33 00. 

Basisuitrusting caravan

- Volledig uitritsbare voortent.
- 2 gasflessen inclusief verbruik.
- All Risk verzekering (excl. eigen risico).
- 20 meter stroomkabel incl. verloopstekker.
- Toiletvloeistoffen.
- Reservewiel of reparatieset.
- Spiegels voor op de auto.

Extra opmerking

Om ervoor te zorgen dat u met één van onze caravans op pad kunt, hebben wij meerdere caravans. Deze kunnen in detail van elkaar verschillen. Uiteraard is er geen verschil in het aantal zitplaatsen/slaapplaatsen en de indeling op zich!

Uitgiftekosten

Bij Caravanencamperhuren.nl profiteert u van 25 jaar ervaring binnen de caravans! Vanuit onze professionaliteit garanderen wij dat u met een vertrouwd gevoel reis gaat. Wij voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan doordat wij u van de basisuitrusting voorzien. Deze bevat onder andere een lidmaatschap voor SOS international (verzekerd van hulp bij pech onderweg én een vervangende caravan), een disselslot en grondzeil. Wij zorgen ervoor dat u aan de basis niets ontbreekt! Voorafgaand aan uw reis rekenen wij hiervoor éénmalig € 49,-.

Caravan Comfort 4 Of vergelijkbaar

Vanaf € 45,00 per dag
Compleet uitgerust met een volledig uitritsbare voortent, een 3-pits gascomfort, een ruime koelkast met vriesvak, een kachel met ringverwarming en een toiletruimte voorzien van een cassettetoilet. Kortom u bent van alle gemakken voorzien.

Een gezellige caravan waarmee u er even heerlijk tussenuit kan. Dit kan met z'n tweeën, maar ook met z'n vieren door de ruime treinzit die u in een handomdraai ombouwt tot een tweepersoons kinderbed.
De Comfort serie kenmerkt zich door ongekende luxe in nieuwe en bijna nieuwe modellen. Deze caravans komen rechtstreeks van de fabriek naar onze vestigingen voor uw vakantieplezier!  Wilt u op vakantie met een nieuwe caravan uitgerust met de laatste noviteiten op kampeergebied,  dan zijn deze caravans u op het lijf geschreven. In 4 varianten kunt u kiezen welke indeling het beste bij uw vakantie past. Wij zorgen voor de rest!

Foto's

Reserveer

Selecteer periode
  • Betaal pas na boeking
  • Boek veilig en snel
Objectnummer:
201500913
Afhaallocatie:
Regio Drenthe
Max. trekgewicht: 1200 kg.
Max. aantal pers:
(4)
(4)
  • Voordeelperiode€ 45,-
  • Vakantieperiode€ 70,-
Huurperiode 2021
Vakantieperiode: 26 juni t/m 27 augustus Voordeelperiode: 28 augustus t/m 24 juni
Huurperiode 2022
Vakantieperiode: 25 juni t/m 26 augustus Voordeelperiode: 27 augustus t/m 31 december