CaravanenCamperhuren.nl

Op vakantie met de camper of caravan is onbezorgd genieten van vrijheid en comfort. CaravanenCamperhuren.nl is het startpunt voor een vakantie zonder zorgen. Wij hebben een ruime selectie van ruim 120 goed onderhouden caravans en campers, vanzelfsprekend van alle gemakken voorzien. Ons bedrijf bestaat inmiddels bijna 25 jaar en we hebben een grote landelijke dekking met locaties te Amsterdam - Schiphol (Loenen aan de Vecht) en te Drenthe (Gieten) zodat u altijd relatief dichtbij uw caravan of camper kunt huren.

Of u nu een leuke camper huurt voor een spontaan en gezellig weekje weg met vrienden of u wilt relaxed met de caravan overwinteren in Portugal, het kan allemaal bij CaravanenCamperhuren.nl. U huurt al vanaf een minimum vanaf 7 nachten.  Wij verhuren caravans en campers met verschillende indelingen en in verschillende prijsklassen. Zoekt u een hele luxe of liever een basic? Of moet u nog kiezen tussen een caravan of camper? Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze, zodat u de caravan of camper huurt die bij u en uw vakantieplannen past. 
 

Visie / missie

CaravanenCamperhuren.nl hanteert onderstaande uitgangspunten:
 

Visie:

We streven met een zo efficiënt mogelijke organisatie en kwalitatief goede producten en dienstverlening naar een winstgevende groei. Die niet alleen bijdraagt aan het doeltreffend behalen van de korte termijn bedrijfsdoelstellingen maar ook voldoende perspectief biedt voor de verdere ontwikkeling van de organisatie op langere termijn.
 

Missie. 

Wij willen marktleider worden in de verhuur en verkoop van caravans en campers door te focussen op; onze diensten, onze klanten, onze mensen, onze kennis, een sterke groei in zowel Nederland als daarbuiten, innovatie en efficiëntie.

CaravanenCamperhuren.nl stelt zich tot doel al haar klanten een bijzondere en onbezorgde vakantie te bieden. Hierbij staan beleving, klanttevredenheid en een goede service centraal.
 

CaravanenCamperhuren.nl; "Voor het ultieme vakantiegevoel". 

 

Duurzame inzetbaarheid. 

Rico Recreatie B.V. ontvangt subsidie van het Europese Sociaal Fonds (ESF).

Deze ESF subsidie richt zich op de bevordering van de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Duurzaam inzetbaar zijn medewerkers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen zijn. Hiermee kunnen we voor u het verschil maken. Als organisatie streven wij ernaar u "het ultieme vakantie gevoel" mee te geven. 

Rico Recreatie B.V. is erg content met deze stimulering, die overigens geheel in de filosofie past van het duurzame bedrijf: het oprichten en voortzetten van een gedegen, duurzame organisatie waarin een goede, duurzame relatie met onze medewerkers en zeker met onze klanten centraal staat.