Camper Basic Family 6

Extra informatie

Direct contact

Direct contact met één van onze medewerkers? Wij kunnen direct inzien of de door u gewenste camper nog beschikbaar is. Tel: +31 (0)88 115 33 00. 

Kilometervrij

Tijdens uw huurperiode heeft u 220 km vrij per dag. 

Extra opmerking

Om ervoor te zorgen dat u met één van onze campers op pad kunt, hebben wij meerdere campers. Deze kunnen in detail van elkaar verschillen. Uiteraard is er geen verschil in het aantal zitplaatsen/slaapplaatsen en de indeling op zich!

Uitgiftekosten

Bij Caravanencamperhuren.nl profiteert u van 25 jaar ervaring binnen de campers! Vanuit onze professionaliteit garanderen wij dat u met een vertrouwd gevoel reis gaat. Wij voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan doordat wij u van de basisuitrusting voorzien. Deze bevat onder andere een lidmaatschap voor SOS international (verzekerd van hulp bij pech onderweg én een vervangende camper). Gasflessen, stroomkabels, reservelampen en zekeringen. Wij zorgen ervoor dat u aan de basis niets ontbreekt! Voorafgaand aan uw reis rekenen wij hiervoor éénmalig € 99,-.

Camper Basic Family 6 Of vergelijkbaar

Vanaf € 85,00 per
Deze indeling biedt u alle ruimte voor een heerlijke en comfortabele campervakantie met het hele gezin. De camper is van alle gemakken voorzien; waaronder een keuken met koelkast, vriesvak en 3-pits gascomfort. Er is een kledingkast en een toiletruimte aanwezig in de camper. De ruime garage biedt u de mogelijkheid om veel extra spullen mee te nemen.
Deze gezinscamper beschikt over een 2 - persoonsbed in de alkoof, een vast bed en een ruime dinette welke omgebouwd kan worden tot 2 - persoonsbed.
 

Foto's

Reserveer

Selecteer periode
  • Betaal pas na boeking
  • Boek veilig en snel
Objectnummer:
201500856
Afhaallocatie:
Regio Drenthe
Max. aantal pers:
(6)
(6)
  • Middenperiode€ 100,-
  • Vakantieperiode€ 135,-
  • Voordeelperiode€ 85,-
Huurperiode 2020
Voordeelperiode: 01 januari t/m 20 maart & 30 oktober t/m 31 december Middenperiode: 20 maart t/m 26 juni & 29 augustus t/m 29 oktober Vakantieperiode: 26 juni t/m 28 augustus