Camper Comfort Family 6

Extra informatie

Direct contact

Direct contact met één van onze medewerkers? Wij kunnen direct inzien of de door u gewenste camper nog beschikbaar is. Tel: +31 (0)88 115 33 00. 

Kilometervrij

Tijdens uw huurperiode heeft u 220 km vrij per dag. 

Extra opmerking

Om ervoor te zorgen dat u met één van onze campers op pad kunt, hebben wij meerdere campers. Deze kunnen in detail van elkaar verschillen. Uiteraard is er geen verschil in het aantal zitplaatsen/slaapplaatsen en de indeling op zich!

Uitgiftekosten

Bij Caravanencamperhuren.nl profiteert u van 25 jaar ervaring binnen de campers! Vanuit onze professionaliteit garanderen wij dat u met een vertrouwd gevoel reis gaat. Wij voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan doordat wij u van de basisuitrusting voorzien. Deze bevat onder andere een lidmaatschap voor SOS international (verzekerd van hulp bij pech onderweg én een vervangende camper). Gasflessen, stroomkabels, reservelampen, zekeringen. Wij zorgen ervoor dat u aan de basis niets ontbreekt! Voorafgaand aan uw reis rekenen wij hiervoor éénmalig € 99,-.

Camper Comfort Family 6 Of vergelijkbaar

Vanaf € 95,00 per dag
Camper voor 6 personen
Deze camper is van alle gemakken voorzien; waaronder een keuken met koelkast, vriesvak en 3-pits gascomfort. De gezellige zithoek biedt plaats aan 4 personen, verder is er een kledingkast, een toiletruimte en een douche. Onder het bed is een ruimte gecreëerd waar u uw bagage kunt opbergen. Aan de buitenzijde is de camper voorzien van een cassetteluifel en een fietsendrager. 
De Comfort Family is de ideale (gezins-) camper geschikt voor maximaal 6 personen en bevat 6 slaapplaatsen.Wat een geluk heb je als je met deze camper op vakantie mag!!
Hij wordt veel geboekt omdat hij zo heerlijk is voor gezinnen en groepen.
Met maar liefst 6 slaapplaatsen en voldoende bergruimte is deze camper zeer geliefd.

Indeling: Bij binnenkomst zie je direct de mooie treinzit waar je heerlijk aan kan vertoeven. Deze heeft 4 gordelplaatsen dus een kaartje leggen onderweg is geen probleem.
Aan de luifelzijde bevindt zich het keukenblok met veel bergruimte en mooi drie pit gasstel.
Deze wordt compleet gemaakt door de grote koelkast en aparte vriezer.
Achter de zitgroep is de natte cel. Hierin vind je het toilet, de wasbak en aparte douche cabine.
Achterin de camper is het stapelbed gesitueerd. Zeer geschikt voor lange mensen.
Voor in de alkoof bevindt zich een super groot tweepersoonsbed.
Daarbij kan de treinzit dan nog omgebouwd worden tot nog een tweepersoonsbed.
Overal in de camper is opbergruimte te vinden.
Voorzien van luifel en fietsdrager kan de vakantie beginnen en is het avontuur eindeloos.

Wil je wat langer weg, bijvoorbeeld 4 weken of langer dan kan ik je nog een scherpe korting aanbieden. Dit geldt helaas niet in t hoogseizoen.

 

Foto's

Reserveer

Selecteer periode
  • Betaal pas na boeking
  • Boek veilig en snel
Objectnummer:
201600980
Afhaallocatie:
Regio Drenthe
Max. aantal pers:
(6)
(6)
  • Vakantieperiode€ 150,-
  • Middenperiode€ 120,-
  • Voordeelperiode€ 95,-
Huurperiode 2020
Voordeelperiode: 01 januari t/m 20 maart & 31 oktober t/m 19 maart Middenperiode: 21 maart t/m 26 juni & 29 augustus t/m 30 oktober Vakantieperiode: 27 juni t/m 28 augustus
Huurperiode 2021
Middenperiode: 20 maart t/m 25 juni & 28 augustus t/m 29 oktober Vakantieperiode: 26 juni t/m 27 augustus Voordeelperiode : 30 oktober t/m 31 december