Camper Easy 2

Extra informatie

Direct contact

Direct contact met één van onze medewerkers? Wij kunnen direct inzien of de door u gewenste camper nog beschikbaar is. Tel: +31 (0)88 115 33 00. 

Kilometervrij

Tijdens uw huurperiode heeft u 220 km vrij per dag. 

Extra opmerking

Om ervoor te zorgen dat u met één van onze campers op pad kunt, hebben wij meerdere campers. Deze kunnen in detail van elkaar verschillen. Uiteraard is er geen verschil in het aantal zitplaatsen/slaapplaatsen en de indeling op zich!

Uitgiftekosten

Bij Caravanencamperhuren.nl profiteert u van 25 jaar ervaring binnen de campers! Vanuit onze professionaliteit garanderen wij dat u met een vertrouwd gevoel reis gaat. Wij voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan doordat wij u van de basisuitrusting voorzien. Deze bevat onder andere een lidmaatschap voor SOS international (verzekerd van hulp bij pech onderweg én een vervangende camper). Gasflessen, stroomkabels, reservelampen, zekeringen. Wij zorgen ervoor dat u aan de basis niets ontbreekt! Voorafgaand aan uw reis rekenen wij hiervoor éénmalig € 125,-.

Camper Easy 2 Of vergelijkbaar

Vanaf € 95,00 per dag
Ga heerlijk op reis met deze comfortable camper. Trek er op uit langs de oevers, betoverende landschappen en intrigerende wijnboerderijen. De Camper Easy 2 biedt voor 2 personen een slaapplek en er kunnen 4 personen mee onderweg.

Deze camper is van alle gemakken voorzien; waaronder een keuken met koelkast, vriesvak en 3-pits gascomfort. De bestuurder en bijrijdersstoel kunnen gedraaid worden waardoor er een gezellige zitgroep ontstaat voor 4 personen. Verder is de camper is voorzien van een kledingkast en een toiletruimte en douche. Aan de buitenkant is de camper voorzien van een cassetteluifel en een fietsendrager. 

In de serie Easy 2 komen onderstaande indelingen voor.

Foto's

Reserveer

Selecteer periode
  • Betaal pas na boeking
  • Boek veilig en snel
Objectnummer:
201500861
Afhaallocatie:
Regio Drenthe
Max. aantal pers:
(4)
(2)
  • Middenperiode € 105,-
  • Voordeelperiode€ 80,-
  • Vakantieperiode€ 160,-
Huurperiode 2022
Voordeelperiode: 01 januari t/m 18 maart & 29 oktober t/m 31 december Middenperiode : 18 maart t/m 23 juni Vakantieperiode: 25 juni t/m 26 augustus
Huurperiode 2023
Voordeelperiode: 01 januari t/m 17 maart & 28 oktober t/m 31 december Middenperiode : 18 maart t/m 23 juni Vakantieperiode: 24 juni t/m 25 augustus