Camper Family 4

Extra informatie

Direct contact

Direct contact met één van onze medewerkers? Wij kunnen direct inzien of de door u gewenste camper nog beschikbaar is. Tel: +31 (0)88 115 33 00. 

Kilometervrij

Tijdens uw huurperiode heeft u 220 km vrij per dag. 

Extra opmerking

Om ervoor te zorgen dat u met één van onze campers op pad kunt, hebben wij meerdere campers. Deze kunnen in detail van elkaar verschillen. Uiteraard is er geen verschil in het aantal zitplaatsen/slaapplaatsen en de indeling op zich!

Uitgiftekosten

Bij Caravanencamperhuren.nl profiteert u van 25 jaar ervaring binnen de campers! Vanuit onze professionaliteit garanderen wij dat u met een vertrouwd gevoel reis gaat. Wij voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan doordat wij u van de basisuitrusting voorzien. Deze bevat onder andere een lidmaatschap voor SOS international (verzekerd van hulp bij pech onderweg én een vervangende camper). Gasflessen, stroomkabels, reservelampen, zekeringen. Wij zorgen ervoor dat u aan de basis niets ontbreekt! Voorafgaand aan uw reis rekenen wij hiervoor éénmalig € 125,-.

Camper Family 4 Of vergelijkbaar

Vanaf € 90,00 per dag
Deze comfortabele camper voor 4 personen is erg geschikt om met uw gezin een mooie rondreis te maken. Trek er op uit langs de prachtige kust, de betoverende landschappen en ontdek de mooiste plekken binnen Europa.  De Family 4 beschikt over een vast 2-persoonsbed achterin, een 2-persoons hefbed boven het zitgedeelte of u kunt het zitgedeelte opbouwen tot een twee persoonsbed. De bedden zijn voorzien van luxe matrassen, wat zorgt voor een goede nachtrust.

Tijdens uw ultieme reis kunt u genieten van alle gemakken die deze camper biedt;  waaronder een keuken met koelkast, vriesvak en 3-pits gascomfort. De bestuurder en bijrijdersstoel kunnen gedraaid worden waardoor er een gezellige zitgroep ontstaat voor 4 personen. Verder is de camper voorzien van een toiletruimte en douche. Aan de buitenkant is de camper voorzien van een cassetteluifel en een fietsendrager.

In de serie Family 4 komen de onderstaande indelingen voor.

Foto's

Reserveer

Selecteer periode
  • Betaal pas na boeking
  • Boek veilig en snel
Objectnummer:
201600976
Afhaallocatie:
Regio Drenthe
Max. aantal pers:
(4)
(4)
  • Vakantie periode € 155,-
  • Middenperiode € 115,-
  • Voordeelperiode€ 90,-
Huurperiode 2022
Middenperiode : 19 maart t/m 24 juni & 27 augustus t/m 28 oktober Vakantie periode : 25 juni t/m 26 augustus Voordeelperiode: 29 oktober t/m 17 maart
Huurperiode 2023
Middenperiode: 18 maart t/m 23 juni & 26 augustus t/m 27 oktober Vakantieperiode : 24 juni t/m 25 augustus Voordeelperiode: 28 oktober t/m 22 maart