Rico in kampeer TV, kijk & win!

27-01-2018

Vanaf 28 januari 2018 op de buis: het vierde seizoen van Kampeer TV! In de uitzending van 18 februari bezoekt Fiona Rico!

Aanstaande zondag start de eerste uitzending van Kampeer TV.


Kamperen is weer helemaal hót! Afgelopen jaar stonden de campings weer helemaal vol, de caravanverkoop zit in de lift en campers vliegen als warme broodjes over de toonbank.

Voor Kampeer TV bezocht afgelopen zomer presentator Loran von Liebenstein de mooiste kampeerregio's en campings in binnen- en buitenland, om samen met kampeerders te ervaren hoe heerlijk het is om vakantie te vieren op een camping.

Daarnaast gaat presentatrice Fiona Yauw elke week op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op kampeergebied. Van nieuwe modellen caravans en campers tot trendy accessoires en onmisbare kampeerbenodigdheden. Dit alles om te laten zien hoe leuk kamperen is.

Ook Rico werd bezocht door Fiona! Zet de volgende data alvast in uw agenda en kijk mee naar Fiona’s ervaring bij Rico: 
  • Reguliere uitzending: zondag 18-02-2018, 17.30 uur
  • Herhaling 1: maandag 19-02-2018, 13.30 uur
  • Herhaling 2: zaterdag 24-02-2018, 11.00 uur
Meer informatie vindt u op: https://kampeertv.nl/portfolio-items/rico-recreatie-caravanencamperhuren-nl

 

Kijk mee en win!

 

Om de kampeerliefhebber in het zonnetje te zetten is er een winactie waar vele leuke kampeerprijzen te winnen zijn. Iedere week maakt u kans om leuke prijzen te winnen bij Kampeer TV.Meedoen is heel simpel: Vul een formulier in op de site https://kampeertv.nl/winactie-2/ en misschien wint u wel de hoofdprijs:
een hele week op pad met een Knaus- of Weinsberg camper! Of één van de andere te gekke weekprijzen.