Ervaren boekbouder+ (32-40 uur)

Vacature:

Boekhouder bij Rico Recreatie Boekhouder bij Rico Recreatie Ben jij een ervaren boekhouder met een passie voor cijfers en een scherp oog voor detail? Heb je expertise in het beheren van de volledige boekhouding en ben je bekend met het boekhoudprogramma Exact Online? Zoek niet verder, want Rico Recreatie is op zoek naar jou!

 

Over ons:

Rico Recreatie BV is een toonaangevend bedrijf in de recreatiesector met een lange geschiedenis van succes. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van campers en caravans. Ons bedrijf streeft naar uitmuntendheid in alles wat we doen, en onze boekhouding vormt een cruciaal onderdeel van ons succes.


Functieomschrijving:

Als boekhouder bij Rico Recreatie BV ben je verantwoordelijk voor het beheren van de volledige boekhouding. Je taken omvatten onder andere het inboeken van facturen, het verwerken van financiële gegevens en het bijhouden van financiële administratie. Daarnaast speel je een essentiële rol in het leveren van waardevolle managementinformatie aan ons managementteam. Dit omvat het opstellen van liquiditeitsprognoses en het analyseren van financiële gegevens om strategische besluitvorming te ondersteunen.


Wat wij van jou verwachten:

- Ervaren in de boekhouding, bij voorkeur in een soortgelijke functie
- Ruime ervaring met Exact is een sterke pre
- Analytisch denkvermogen en nauwkeurigheid
- Communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief met het managementteam samen te werken
- Het vermogen om zelfstandig te werken en prioriteiten te stellen
- Kennis van fiscale regelgeving en boekhoudnormen
- Dusdanige kennis om te kunnen sparren met onze accountant


Wat wij bieden:

- Een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een dynamisch bedrijf
- Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling
- Een competitief salaris
- Secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een bijzonder goede regeling voor camperhuur in je eigen vakanties
- Een prettige en collegiale werkomgeving

Ben jij de boekhouder die we zoeken en wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan vandaag nog door je cv en motivatiebrief te sturen naar hr@ricorecreatie.nl. Wij kijken ernaar uit om van je te horen en verwelkomen je graag in ons team bij Rico Recreatie.
Heb voorafgaand aan het solliciteren nog inhoudelijke vragen over de functie, neem dan vooral even telefonisch contact op met Jaap Vrugt via 06-236 149 68.

Heeft u iemand in gedachten die perfect bij deze vacature past? Draag hem/ haar dan voor en verdien een geweldige beloning als dank voor uw hulp!