Verkoopleider – Sales Manager (40 uur)

Camperverkoper bij Rico Recreatie Heb jij een passie voor avontuur en vrijheid op de weg? Droom je van het verkopen van het ultieme ‘thuis weg van huis’?

Rico Recreatie zoekt een enthousiaste en gedreven camperverkoper om ons team te versterken!

Rico Recreatie is dé specialist in kamperen en recreëren in Nederland. Al meer dan 35 jaar helpen we onze klanten bij het realiseren van hun dromen van reizen in stijl en comfort. Ons aanbod omvat een breed scala aan nieuwe en jong gebruikte campers van de toonaangevende merken, waardoor we de perfecte mobiele metgezel voor bijna elke klant kunnen bieden.

Als camperverkoper bij Rico Recreatie ben je het gezicht van ons bedrijf en de sleutel tot het vervullen van de dromen van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten bij het vinden van de camper die perfect bij hun behoeften en wensen past. Dit omvat het geven van deskundig advies, het demonstreren van de voertuigen en het beheren van het verkoopproces van begin tot eind. Je bouwt langdurige relaties op met klanten en zorgt voor een uitstekende klanttevredenheid.


Wat zoeken wij:

- Een passie voor kamperen en reizen
- Uitstekende communicatievaardigheden en klantgerichtheid
- Ervaring in de verkoop, bij voorkeur in de automotive- of recreatiebranche
- Het vermogen om technische informatie over campers duidelijk over te brengen
- Zelfmotivatie en een proactieve benadering van werk
- Teamspeler met een positieve instelling
- En… heel belangrijk, de kwaliteit om een goed gesprek te verzilveren in een verkoopdeal


Wat Bieden wij:

- Een uitdagende en dynamische werkomgeving
- Uitgebreide training en ondersteuning
- Een competitief salaris met bonussen en provisies
- Kans op persoonlijke en professionele groei binnen ons bedrijf
- Werkplezier in een team van gepassioneerde camperliefhebbers
- Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Wil je deel uitmaken van een team dat de dromen van mensen waarmaakt en de vrijheid van de open weg mogelijk maakt? Solliciteer vandaag nog en begin aan een spannend avontuur met Rico Recreatie!

Stuur je CV en een overtuigende motivatiebrief naar hr@ricorecreatie.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Voor meer informatie, bel gerust: Richard Blanken 06-53.375.960

Heeft u iemand in gedachten die perfect bij deze vacature past? Draag hem/ haar dan voor en verdien een geweldige beloning als dank voor uw hulp!

Deelnemen? Lees meer op ricorecreatie.nl/draagt-u-onze-nieuwe-collega-voor/