Op deze pagina ziet u de meest actuele berichten over CaravanenCamperhuren.nl.

Pop-up vakantiebeurs camping de Hondsrug in Eext!

16-01-2018
Camper & Caravan show camping de Hondsrug 21 januari! Omdat we dol zijn op kamperen en alles wat daarbij komt kijken, organiseren we samen met camping de Hondsrug op zondag 21 januari een open dag in combinatie een camper & caravan show!

Tom Dumoulin maakt ronde met camper van Rico!

20-12-2017
Sportman van het jaar & snelste wielrenner ter wereld Tom Dumoulin maakt samen met Ron Boszhard, per camper van caravanencamperhuren.nl, een ronde langs zijn grootste fans om diens wensen te vervullen. In deze uitzending van Zappsport leert u zowel Tom Dumoulin als de camper beter kennen. Ron noemt het de "Tom Dumoulin camper" en in de eerste seconden blijkt al dat hij groot fan is. Kijk mee....

6 = 4 en 4 = 3 aanbieding!

28-09-2017
Overwinteren met een camper naar uw keuze! Het grote voordeel van overwinteren met een caravan of camper is dat u de vrijheid hebt om te gaan waar de zon schijnt! U kunt nu voordelig overwinteren en genieten van de winterzon. Reserveer nu bij Caravanencamperhuren.nl de caravan of camper van uw dromen voor de komende voordeelperiode die duurt tot en met vrijdag 23 maart 2018 en maak gebruik van de volgende aanbiedingen:   6 weken huren is slechts 4 weken betalen of 4 weken huren is slechts 3 weken betalen!    

Met de camper op reis door Scandinaviƫ, Ruud Hesp ging u voor. Lees mee!

09-07-2017
Camperreis door Scandinavië, oud - voetballer en keeperstrainer Ruud Hesp deed het en hij en zijn gezin schreven een leuk en persoonlijk reisverslag over hun belevingen en tips. Lees mee.  
Waarom
CaravanenCamperhuren.nl
  • Keuze uit ruim 120 caravans en campers
  • 24/7 Pechhulp en vervangende camper
  • Flexibele verhuurperiodes
  • Dagelijks ophalen en terugbrengen (ma-za)
  • Zeer jonge vloot
  • Voor het ultieme vakantiegevoel!