Op deze pagina ziet u de meest actuele berichten over CaravanenCamperhuren.nl.

Najaarsvoordeel bij CaravanenCamperHuren.nl

01-08-2023
Ontdek het avontuur in het naseizoen. Huur nu een caravan of camper en profiteer van een geweldige actie! Ga voor meer vrijheid, meer plezier en minder kosten! NASEIZOENSACTIE: TOT WEL 2 WEKEN GRATIS HUREN! 6 weken huren = 4 weken betalen!  En zelfs als u maar  4 weken huurt , betaalt u slechts voor  3 weken!  Deze actie is geldig voor reizen tussen 26 augustus 2023 t/m 21 juni 2024. U kunt gebruikmaken van deze actie door te bellen naar  088 – 115 33 00 .   Aanbod huurcampers bekijken > Aanbod huurcaravans bekijken > Ervaar de ultieme vrijheid! Geniet van de rustige en sfeervolle periode wanneer de zomerdrukte is weggeëbd. Onze caravans en campers staan klaar om u te verwelkomen voor een onvergetelijke reis. Geen beter moment dan nu! Ruime keuze aan campers en caravans voor tot 6 personen Geniet van flexibiliteit en vrijheid tijdens uw vakantie Ontdek prachtige bestemmingen op uw eigen tempo Ervaar de ultieme vakantie zonder te veel te betalen

Pinkstershow op 27 & 29 mei

01-05-2023
Ontdek de ultieme vakantievrijheid! Bent u op zoek naar de ultieme vrijheid van kamperen, maar zonder de verantwoordelijkheid van het bezitten van een caravan of camper? Bij Caravan en Camper huren hebben we de perfecte oplossing! Ontdek de fantastische mogelijkheden voor het huren van campers en caravans tijdens onze Pinkstershow op zaterdag 27 en maandag 29 mei. Laat ons u meenemen op een onvergetelijk avontuur vol flexibiliteit en comfort.

Volg ons vanaf nu op Instagram!

25-01-2019
Volg ons vanaf nu op Instagram!

Recordaantal caravans en campers in Nederland

07-07-2018
552.000 kampeermiddelen in de startblokken voor de zomervakantie 

Met de camper op reis door Scandinaviƫ, Ruud Hesp ging u voor. Lees mee!

09-07-2017
Camperreis door Scandinavië, oud - voetballer en keeperstrainer Ruud Hesp deed het en hij en zijn gezin schreven een leuk en persoonlijk reisverslag over hun belevingen en tips. Lees mee.  
Waarom
CaravanenCamperhuren.nl
  • Keuze uit ruim 50 caravans en campers
  • 24/7 Pechhulp en vervangende camper
  • Flexibele verhuurperiodes
  • Vaste wisseldagen op maandag en vrijdag
  • Zeer jonge vloot
  • Voor het ultieme vakantiegevoel!