Om uw reis comfortabeler en aangenamer te maken kunt u kiezen uit onderstaande kant en klare pakketten.

Serviesgoedpakket

Zorgeloos op vakantie? Ons uitgebreide 4-persoons serviesgoed huurt u voor slechts € 35,- per periode. Met dit zeer complete pakket bent u er zeker van dat u alles bij de hand hebt. 

Camping tafel en stoelen

Voor uw comfort onderweg en op de camping! Pak de tafel en de stoelen en geniet van de mooie omgeving. Met deze luxe set, voor slechts € 45,-, kunt u heerlijk in het zonnetje ontbijten en even genieten van het uitzicht. 

GPS Navigatiesysteem

Met deze speciale navigatie voor grote voertuigen heeft u het stuur van uw camper stevig in handen. U hoeft zich geen zorgen te maken om bruggen, viaducten of andere wegbeperkingen. De gegevens van de camper worden ingevoerd op de navigatie en de navigatie berekent de meest efficiënte en veiligste route naar uw bestemming.  Zodra u binnen een straal van 1 kilometer van uw bestemming komt, krijgt u een lijst van parkeerplaatsen te zien. U hoeft dus nooit meer te zoeken naar een camperplek. Ook geeft de navigatie aan hoe hard u mag rijden. Optimaal gemak dus!

Verhuuropties camper

Om uw vakantie nog aangenamer te maken, kunt u verschillende opties bijboeken.  Huur een beddengoed set om met gemak rustig  aan uw vakantie te beginnen.  Onderstaande accessoires kunt u bijboeken en direct selecteren tijdens uw (online) reservering.

Verhuuropties caravan

Om uw vakantie nog aangenamer te maken, kunt u verschillende opties bijboeken. Wilt u uw eigen fietsen mee op vakantie? Geen probleem! Huur een fietsendrager en geniet op uw eigen fietsen van uw prachtige vakantieomgeving.  Onderstaande accessoires kunt u bijboeken en direct selecteren tijdens uw (online) reservering.
Waarom
CaravanenCamperhuren.nl
  • Keuze uit ruim 120 caravans en campers
  • 24/7 Pechhulp en vervangende camper
  • Flexibele verhuurperiodes
  • Vaste wisseldagen op maandag en vrijdag
  • Zeer jonge vloot
  • Voor het ultieme vakantiegevoel!