Om uw reis comfortabeler en aangenamer te maken kunt u kiezen uit onderstaande kant en klare pakketten.

Serviesgoedpakket

Optimaliseer jouw camperervaring met ons handige bij te huren serviespakket! Geniet van het gemak van compleet servies voor onderweg, bestaande uit ontbijtborden, grote borden, kommen, (koffie)mokken, wijnglazen, frisdrankglazen, en een complete bestekset voor vier personen. Geen gedoe, geen stress - alles wat je nodig hebt voor een smaakvolle maaltijd tijdens je avontuur. Voeg het serviespakket toe aan je reservering en maak van elke maaltijd een gezellig moment, waar je ook bent. Eenvoudig, praktisch en perfect voor jouw reis met de camper!

Camping tafel en stoelen

Voeg een vleugje luxe toe aan jouw avontuur door vier hoogwaardige campingstoelen en een handige tafel bij te huren. Gemakkelijk in te klappen en mee te nemen, deze toevoeging zorgt voor extra plezier en ontspanning tijdens jouw campertrip. Maak je reis onvergetelijk met deze set!

GPS Navigatiesysteem

Met deze speciale navigatie voor grote voertuigen heeft u het stuur van uw camper stevig in handen. U hoeft zich geen zorgen te maken om bruggen, viaducten of andere wegbeperkingen. De gegevens van de camper worden ingevoerd op de navigatie en de navigatie berekent de meest efficiënte en veiligste route naar uw bestemming.  Zodra u binnen een straal van 1 kilometer van uw bestemming komt, krijgt u een lijst van parkeerplaatsen te zien. U hoeft dus nooit meer te zoeken naar een camperplek. Ook geeft de navigatie aan hoe hard u mag rijden. Optimaal gemak dus!  

Verhuuropties camper

Ontdek de vrijheid van reizen op jouw voorwaarden met onze uitgebreide bij te huren opties voor campers! Bij CaravanenCamperHuren.nl geloven we dat jouw reiservaring perfect moet aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Daarom bieden we een scala aan extra voorzieningen en upgrades die je reis naar het volgende niveau tillen.

Verhuuropties caravan

Bij CaravanenCamperhuren.nl begrijpen we dat elk avontuur uniek is. Daarom streven we ernaar om jou de flexibiliteit te bieden om je camper aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Neem de controle over jouw reis en geniet van de ultieme vrijheid met onze bij te huren opties voor campers. Ontdek vandaag nog hoe je jouw reis onvergetelijk maakt!
Waarom
CaravanenCamperhuren.nl
  • Keuze uit ruim 50 caravans en campers
  • 24/7 Pechhulp en vervangende camper
  • Flexibele verhuurperiodes
  • Vaste wisseldagen op maandag en vrijdag
  • Zeer jonge vloot
  • Voor het ultieme vakantiegevoel!