Meest gestelde vragen over het huren van een Caravan of Camper.

Regelmatig krijgen we de vraag: "Wat maakt het reizen in een camper of caravan nu zo leuk?". Een goede vraag die met vele positieve argumenten te beantwoorden is. Met een camper of caravan bent u vrij om te gaan waar u wilt. Uw reisprogramma is totaal flexibel, besluit u om ’s morgens toch links af te slaan in plaats van rechts, dan is er niemand die u tegenhoudt. Vindt u een fantastische plek, dan blijft u gewoon een nachtje extra. Valt het toch tegen, dan rijdt u meteen door. U heeft alles bij de hand, van dekbedden tot keukengoed en van stromend water tot het gasfornuis.

Maar het belangrijkste van een camper- of caravanreis is het gevoel van vrijheid dat u onderweg krijgt. Wakker worden met het meest prachtige uitzicht, ’s avonds boven een kampvuur uw steak grillen, het gevoel van vrijheid en het ultieme vakantiegevoel. Los van de werkelijkheid en dagelijkse beslommeringen. U zult het zien, u komt volledig uitgerust en helemaal vol energie weer thuis. 

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over caravans of campers. Staat het antwoord dat u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op;