Grootste verhuurder van Nederland.

01-03-2015
LOENEN AAN DE VECHT Met de opening van de tweede vestiging in Loenen aan de Vecht mag CaravanenCamperhuren.nl zich als caravan- en camperverhuurder rekenen tot de grootste van Nederland. Een van de redenen voor het openen van een tweede vestiging is de grote vraag van internationale reizigers om met een camper of caravan vanuit Nederland door Europa te trekken. 

Rico Recreatie in Gieten is al jaren bekend als dé BOVAG specialist op het gebied van verkoop en onderhoud van campers en caravans en de verkoop van accessoires.  In de afgelopen jaren heeft het bedrijf haar dienstverlening uitgebreid met een zeer succesvolle verhuurtak onder het label CaravanenCamperhuren.nl. “We verhuren caravans en campers in diverse  prijsklassen, waardoor bij ons voor iedereen een passende caravan of camper te vinden is.

Wij verhuren bovendien niet alleen per week, maar ook per dag”, vertelt directeur Richard Blanken. “De vraag naar verhuur is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen en heeft ertoe geleid dat wij op 15 mei 2015 een tweede vestiging openen in Loenen aan de Vecht.” Niet alleen vanwege het grote aanbod, van tenminste 50 campers en 30 caravans, maar ook vooral vanwege de aanvullende service huren klanten vanuit heel Nederland bij CaravanenCamperhuren.nl. “Klanten willen graag het ultieme vakantiegevoel en daarom kiezen ze bij de huur vaak ook nog voor een van onze aanvullende pakketten, zoals bijvoorbeeld een serviesgoedpakket, TV met volautomatische schotel, mountainbikes of (elektrische) fietsen,” aldus Blanken.

De perfecte uitvalsbasis voor internationale reizigers
Met de keuze voor Loenen aan de Vecht komt het bedrijf niet alleen de vaste klanten vanuit Midden- en Zuid-Nederland tegemoet, maar zijn ze ook de perfecte uitvalsbasis voor reizigers die landen op Schiphol. “Daar waar voorheen Noord-Amerika en Australië de belangrijkste bestemmingen voor het huren van een camper of caravan waren, zit de verhuur in Europa stevig in de lift. Zo worden Europese campervakanties vertrekkend vanuit Nederland steeds vaker geboekt,” vertelt Rico Eerenstein, manager verhuur.

Steeds vaker verwelkomt het bedrijf Europese klanten. “Met de opening van onze nieuwe vestiging, kunnen wij deze doelgroep nog beter bedienen.  Vanaf Schiphol zijn wij eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken, maar uiteraard is het ook mogelijk dat wij de transfer naar Loenen aan de Vecht verzorgen,” besluit Eerenstein.