Caravan huren

 • 1
  De caravan ophalen en terugbrengen?
   Een aantal dagen voor aanvang van uw huurperiode nemen wij (telefonisch) contact met u op, om de definitieve ophaaltijd af te spreken.Hiermee willen we voorkomen dat u lang moet wachten op andere vertrekkende gasten. 

  Op de vertrekdag kunt u de caravan vanaf 15.00 uur ophalen.
  Op de inleverdag  dient u de caravan uiterlijk voor 11.00 uur in te leveren.

  De caravan dient schoon en tijdig te worden teruggebracht (uiterlijk voor 11.00 uur). Let op! Rond 11.00 uur is het in het seizoen vaak erg druk, wat langere wachttijden veroorzaakt. Dus wanneer u dit wilt voorkomen en het past, adviseren wij u de camper in de loop van de ochtend terug te brengen, zo kunt u in alle rust de caravan inleveren. Tijdens de reservering kunt u aangeven of u de eindschoonmaak zelf doet of dat CaravanenCamperhuren.nl dit tegen betaling verzorgd.

  Indien de caravan niet op tijd of niet voldoende schoon wordt ingeleverd betekend dit dat er extra kosten in rekening gebracht kunnen worden.
   
   
 • 2
  Roken en huisdieren toegestaan?
  Huisdieren
  Het meenemen van huisdieren in de caravan is niet toegestaan, tenzij hiervoor door de verhuurder expliciet toestemming is verleend. In overleg zijn er bij ons wel mogelijkheden om huisdieren mee te nemen. Men dient zich dan wel aan de door de verhuurder gegeven instructies te houden. U dient tijdens uw reservering aan te geven dat uw huisdier mee reist, wij berekenen hiervoor een toeslag van € 150,00.
  Roken
  Het is niet toegestaan om te roken in de caravan, bij overtreding hiervan wordt minimaal € 500,00 in rekening gebracht.
 • 3
  Is het mogelijk op iedere dag van de week een caravan te huren?
  Het is bij CaravanenCamperhuren.nl mogelijk om maandag en vrijdag uw caravan op te halen of terug te brengen, echter niet op feestdagen. Zo kunt u de huurperiode afstemmen op uw ultieme droomvakantie. Wij hanteren echter een minimale huurperiode van 7 dagen.
 • 4
  Kan ik eerst een caravan komen bekijken?
  Het is zeker mogelijk om onze verhuur caravans te komen bekijken, maak van tevoren wel even een afspraak. U kunt ten alle tijden een bezoek brengen aan onze locaties te regio Drenthe en regio Amsterdam-Schiphol om de gehele verhuurvloot te bekijken.

  Ga direct naar contact om een afspraak in te plannen. 
 • 5
  Ik wil extra opties reserveren, kan dit op elk gewenst tijdstip?
  Indien u extra opties of pakketten wenst, dient u dit aan te geven bij uw reservering. Mocht u later toch nog extra opties willen reserveren, neem dan contact met ons op. Er bestaat echter kans dat de gewenste optie niet meer beschikbaar is. 

  Meer informatie m.b.t. extra mogelijkheden bij het huren van een caravan, bekijk de volgende pagina's:
 • 6
  Kan ik onze huurperiode na reservering nog verlengen?
  Wij proberen onze planning zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten, maar mede doordat wij niet met vaste huurweken werken kan het zo zijn dat er nog dagen vrij zijn. Neem ten alle tijden contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. 
 • 7
  Hoe zijn de caravans verzekerd en wat is het eigen risico?
  Onze caravans zijn met een All Risk dekking verzekerd. Het eigen risico per gebeurtenis bedraagt voor caravans € 1000,-. Bovenhoofdse schade heeft een verhoogd eigen risico, dit betreft schades boven de 1.90 mtr. Het eigen risico voor bovenhoofdse schade bedraagt € 1.500,-. 

  Via SOS International hebben we een 24/7 Europa pechhulp service met vervangende caravan afgesloten. Dit houdt in: pechhulp. reparatie en eventueel vervangend vervoer. Wanneer de caravan niet binnen 4 dagen gerepareerd kan worden zijn de kosten van repatriëring vergoed en heeft u recht op een vervangende caravan. 

  Wij raden u ten alle tijden aan een extra kortlopende reisverzekering af te sluiten. 
 • 8
  Wat is de hoogte van de waarborgsom?
  Wij vragen eenmalig een borg van € 1000,- per verhuurperiode. Bij schade aan de caravan dient de borg als eigen risico per schadegebeurtenis. Zie ook onze algemene voorwaarden
 • 9
  Caravan huren Belgiƫ
  Onze Belgische klanten vragen zich vaak af of zij in Nederland mogen huren?

  Klanten uit België huren regelmatig een caravan of camper bij CaravanenCamperhuren.nl. De afgelopen jaren mochten wij al menig klant uit België verwelkomen. Veelvuldig krijgen wij de vraag of u als Belgische inwoner een caravan of camper in Nederland mag huren en of dit wettelijk is toegestaan?

  Het antwoord daarop is; JA. U mag met uw auto met een Belgisch kenteken een Nederlandse caravan trekken als deze gehuurd is en u hiervan een huurovereenkomst kunt overleggen. Wenst u meer informatie? U kunt op werkdagen vrijblijvend contact met ons opnemen met onze klantenservice. 
 • 10
  Wat zijn uitgiftekosten?
  De uitgiftekosten zijn eenmalige kosten voor het rijklaar maken van de caravan. U ontvangt hiervoor van ons in bruikleen de basisuitrusting, deze omvat:
  • Twee passende spiegels voor op de auto;
  • Banden reparatieset of reservewiel;
  • Twee gasflessen; 
  • Stroomkabel en verloopstekker;
  • Volledig uitritsbare voortent; De budget serie is uitgerust met een luifel of Volledig uitritsbare voortent
  • Grondzeil;
  • Disselslot (verplicht te gebruiken).
  SOS International pechhulp service inclusief vervangende caravan bij pech onderweg en het gasverbuik is inbegrepen.De uitgiftekosten voor een caravan bedragen standaard € 125,00 per periode. Er worden achteraf geen extra kosten in rekening gebracht. 
 • 11
  Wat is het voordeel van een caravan huren bij CaravanenCamperhuren.nl?
  Bij CaravanenCamperhuren.nl kunt u 24/7 zelf online een droomvakantie reserveren. U weet voorafgaand aan de gewenste huurperiode precies waar u aan toe bent. Wij hanteren duidelijke algemene voorwaarden, bovendien ontvangt u binnen enkele stappen een heldere reserveringsbevestiging en heeft u de mogelijkheid om de reservering binnen 2 werkdagen kosteloos te annuleren. Naarmate uw vakantie nadert, ontvangt u van ons een uitgebreide informatiehandleiding. Tevens krijgt u bij het ophalen van de caravan een instructie over het gebruik van de caravan en tips voor uw vakantie, zodat u goed voorbereid op reis gaat.
 • 12
  Waar vind ik de algemene voorwaarden van CaravanenCamperhuren.nl?
  De algemene voorwaarden van CaravanenCamperhuren.nl zijn online in te zien. Onderstaand kunt u middels de link de algemene voorwaarden voor het huren van een caravan of camper inzien;