Camper huren

 • 1
  Kan ik mijn auto of motor tijdens mijn camper huurperiode bij u achterlaten?
  Uw auto of motor kunt u gedurende de huurperiode van de camper zonder extra kosten en op eigen risico bij ons parkeren. Zo kunt u snel en eenvoudig aan uw droomvakantie beginnen.
 • 2
  Hoeveel vrije kilometers mag ik rijden bij CaravanenCamperhuren.nl?
  Standaard inbegrepen is maar liefst 220 kilometer vrij per dag. Daarboven betaalt u 0,27 cent per extra gereden kilometer.

  Indien u verwacht meer te rijden, kunt u vooraf de volgende extra vrije kilometers voordeling aanschaffen.
  Tot 300 km extra vrij: € 75,00 per reservering * (€ 0,25 per km i.p.v. € 0,27)
  Tot 500 km extra vrij: € 115,00 per reservering * (€ 0,22 per km i.p.v. € 0,27)                  
  Tot 1000 km extra vrij: € 199,00 per reservering * (€ 0,19 per km i.p.v. € 0,27)
  Tot 2500 km extra vrij € 375,00 per reservering * (€ 0,15 per km i.p.v. € 0,27)
  * De kilometers welke over zijn worden niet gerestitueerd.
 • 3
  Hoelang dient men een rijbewijs te hebben om een camper te mogen besturen?
  De tijdens uw reservering opgegeven personen mogen de camper besturen. Bestuurders moeten minimaal 23 jaar oud zijn en minstens 3 jaar in het bezit zijn van een geldig en voor het besturen van het betreffende type camper voorgeschreven rijbewijs.
 • 4
  De camper ophalen en terugbrengen?
   Een aantal dagen voor aanvang van uw huurperiode nemen wij (telefonisch) contact met u op, om de definitieve ophaaltijd af te spreken. Hiermee willen we voorkomen dat u lang moet wachten op andere vertrekkende gasten. 

  Op de vertrekdag kunt u de camper vanaf 15.00 uur ophalen.
  Op de inleverdag  dient u de camper uiterlijk voor 11.00 uur in te leveren.

  De camper dient schoon en tijdig te worden teruggebracht (uiterlijk voor 11.00 uur). Let op! Rond 11.00 uur is het in het seizoen vaak erg druk, wat langere wachttijden veroorzaakt. Dus wanneer u dit wilt voorkomen en het past, adviseren wij u de camper in de loop van de ochtend terug te brengen, zo kunt u in alle rust de camper inleveren. Tijdens de reservering kunt u aangeven of u de eindschoonmaak zelf doet of dat CaravanenCamperhuren.nl dit tegen betaling verzorgd.

  Indien de camper niet op tijd of niet voldoende schoon wordt ingeleverd betekend dit dat er extra kosten in rekening gebracht kunnen worden.
 • 5
  Roken en huisdieren toegestaan?
  Huisdieren
  Het meenemen van huisdieren in de camper is niet toegestaan, tenzij hiervoor door de verhuurder expliciet toestemming is verleend. In overleg zijn er bij ons wel mogelijkheden om huisdieren mee te nemen. Men dient zich dan wel aan de door de verhuurder gegeven instructies te houden. U dient tijdens uw reservering aan te geven dat uw huisdier mee reist, wij berekenen hiervoor een toeslag van € 150,00.
  Roken
  Het is niet toegestaan om te roken in de camper, bij overtreding hiervan wordt minimaal € 500,00 in rekening gebracht.
 • 6
  Is het mogelijk op iedere dag van de week een camper te huren?
  Het is bij CaravanenCamperhuren.nl  mogelijk om op Maandag of Vrijdag uw camper op te halen of retour te brengen, echter niet op feestdagen. Zo kunt u de huurperiode afstemmen op uw ultieme droomvakantie. Wij hanteren echter een minimale huurperiode van 7 dagen.
  Voor uitzondelijke gevallen kunt u ons benaderen en bekijken wij in overleg wat er mogelijk is.
 • 7
  Kan ik eerst een camper komen bekijken?
  Het is zeker mogelijk om onze verhuur campers te komen bekijken, maak van te voren wel even een afspraak om teleurstellingen te voorkomen. U kunt ten alle tijden een bezoek brengen aan onze locaties te Gieten (regio Drenthe) om uw gewenste camper te komen bekijken. Ga direct naar contact om een afspraak in te plannen. 
 • 8
  Ik wil extra opties reserveren, kan dit op elk gewenst tijdstip?
  Indien u extra opties of pakketten wenst, dient u dit aan te geven bij uw reservering. Mocht u later toch nog extra opties willen reserveren, neem dan contact met ons op. Er bestaat echter kans dat de gewenste optie niet meer beschikbaar is. 

  Meer informatie m.b.t. extra mogelijkheden bij het huren van een camper, bekijk de volgende pagina's:
 • 9
  Kan ik onze huurperiode na reservering nog verlengen?
  Wij proberen onze planning zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten, maar mede doordat wij niet met vaste huurweken werken kan het zo zijn dat er nog dagen vrij zijn. Neem ten alle tijden contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. 
 • 10
  Wat is de hoogte van de waarborgsom?
  Wij vragen eenmalig een borg van € 1.250,- per verhuurperiode. Bij schade aan de camper dient de borg als eigen risico per schadegebeurtenis. Zie ook onze algemene voorwaarden. Ons advies is om een verzekering "Afkoop eigen risico camperhuur"  af te sluiten.  Zo gaat u met een gerust gevoel op reis, zonder zorgen. 
 • 11
  Hoe zijn de campers verzekerd en wat is het eigen risico?
  Onze campers zijn met een All Risk dekking verzekerd. Het eigen risico per gebeurtenis bedraagt voor campers € 1250,-. Bovenhoofdse schade heeft een verhoogd eigen risico, dit betreft schades boven de 1.90 mtr. Het eigen risico voor bovenhoofdse schade bedraagt € 1.750,-. 

  Via SOS International hebben we een 24/7 Europa pechhulp service met vervangende camper of vervoer afgesloten. Dit houdt in: pechhulp. reparatie en eventueel vervangend vervoer en/of vervangende chauffeur. Wanneer de camper niet binnen 4 dagen gerepareerd kan worden zijn de kosten van repatriëring vergoed en heeft u recht op een vervangende camper. 

  Wij raden u ten alle tijden aan een extra kortlopende reisverzekering of de verzekering afkoop eigen risico camperhuur af te sluiten. 
 • 12
  Wat zijn uitgiftekosten?
  De uitgiftekosten zijn eenmalige kosten voor het rijklaar maken van de camper. U ontvangt hiervoor van ons in bruikleen de basisuitrusting, deze omvat:
  • Safetyvesten.
  • Verbandtrommel.
  • Banden reparatieset of reservewiel.
  • Gevarendriehoek.
  • Twee gasflessen. 
  • Stroomkabel en verloopstekker.
  • Level up blokken. 
  • Brandblusser
  • Set reservelampen en zekeringen
  • Motblik en veger.
  • Hamer en scheerlijnen voor de luifel.
  • Waslijnen en wasknijpers. 
  SOS International pechhulp service inclusief vervangende camper bij pech onderweg en het gasverbruik is inbegrepen. De uitgiftekosten voor een camper bedragen standaard € 125,00 per periode. Er worden achteraf geen extra kosten in rekening gebracht. 
 • 13
  Wat is het voordeel van een camper huren bij CaravanenCamperhuren.nl?
  Bij CaravanenCamperhuren.nl kunt u 24/7 zelf online een droomvakantie reserveren. U weet voorafgaand aan de gewenste huurperiode precies waar u aan toe bent. Wij hanteren duidelijke algemene voorwaarden, bovendien ontvangt u binnen enkele stappen een heldere reserveringsbevestiging en hebt u de mogelijkheid om de reservering binnen 2 werkdagen kosteloos te annuleren. Naarmate uw vakantie nadert, ontvangt u van ons een uitgebreide informatiehandleiding. Tevens krijgt u bij het ophalen van de camper een instructie over het gebruik van de camper en tips voor uw camperreis, zodat u goed voorbereid kunt vertrekken.
   
 • 14
  Waar vind ik de algemene voorwaarden van CaravanenCamperhuren.nl?
  De algemene voorwaarden van CaravanenCamperhuren.nl zijn online in te zien. Onderstaand kunt u middels de link de algemene voorwaarden voor het huren van een camper inzien;