Verzekeringen

Heeft u al aan een reis- en annuleringsverzekering gedacht? Bij CaravanenCamperhuren.nl kunt u de volgende verzekeringen afsluiten om met een gerust gevoel op vakantie te gaan:

Verzekering afkoop eigen risico camperhuur.

Met de verzekering "afkoop eigen risico camperhuur" kunt u voor € 10,- per dag het volledige eigen risico tot € 1.750,- afkopen. De verzekering "afkoop eigen risico camperhuur" kunt u als extra optie selecteren bij het plaatsen van uw reservering. De borgsom blijft ongeacht het afkopen van het eigen risico € 1.000,- per camper per huurperiode.
 

Bij schade als gevolg van oneigenlijk gebruik van de camper, nalatigheid en/of het niet naleven van de instructies van de verhuurder, zijn de volledige schadekosten altijd voor rekening van de huurder, ongeacht of het eigen risico is afgekocht.

Download hier de voorwaarden Verzekering afkoop eigen risico Camperhuur


Kortlopende reisverzekering van de Europeesche.

Zonder zorgen op reis. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naar toe gaat, met een reisverzekering van de Europeesche gaat u goed voorbereid op weg. 

Deskundige personenhulp
Heeft u hulp nodig tijdens uw reis? Of het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde dokter? Dan kunt u de Europeesche Hulplijn +31 20 651 5777 dag en nacht bellen. Onze medewerkers helpen u snel en goed. Met de Kortlopende Reisverzekering bent u standaard verzekerd van deskundige hulp wereldwijd, een geruststellend idee.

Daarom belt u de Europeesche Hulplijn
■ Voor hulp bij pech, ongevallen, ziekte en calamiteiten;
■ Voor professionele ondersteuning via de alarmcentrale;
■ Voor wereldwijde hulp in uw eigen taal;
■ Voor een snel advies bij eenvoudige medische klachten;
■ Voor de beste artsen en hulpdiensten in het buitenland.

Altijd een reisverzekering op maat
U kunt uw kortlopende reisverzekering zelf samenstellen. U kunt zelf kiezen uit de drie varianten: Basis, Comfort en Optimaal. Daarnaast kunt u uw verzekering uitbreiden met diverse dekkingen zodat deze volledig aansluit op uw reis.

Basis: "De belangrijkste risico’s verzekerd" 
Met de Basis reisverzekering bent u goed verzekerd voor de belangrijkste risico’s tijdens uw reis. Zo bent u verzekerd voor deskundige hulpverlening via de Europeesche Hulplijn. Daarnaast heeft u recht op enkele belangrijke vergoedingen. Bijvoorbeeld als u per ongeluk iets stukmaakt in uw camper of caravan. Of als u plotseling extra reis- of telefoonkosten heeft. U heeft standaard Europadekking.

Comfort: "Meer dan ruime vergoedingen"
De Comfort reisverzekering van de Europeesche biedt meer dan de Basis reisverzekering. Met Comfort krijgt u ruimere vergoedingen voor de dekkingen die u kiest, zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage. Ook deze reisverzekering heeft standaard Europadekking.

Optimaal: "Alles perfect geregeld"
Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal reisverzekering van de Europeesche perfect voor u. Wij hebben hiervoor een uitgebreide reisverzekering samengesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn bijvoorbeeld standaard meeverzekerd. Bovendien vergoeden wij voor uw bagage tot twee jaar oud de nieuwwaarde, zonder eigen risico!
 

Onderstaand overzicht van de prijzen van een reisverzekering

Dekking

Premie

Kortlopende reisverzekering "Basis"
 

- Personenhulp
- Bagage
- Geneeskundige kosten
- Ongevallen

€ 1,67 p.p.p.d.
 

Kortlopende reisverzekering "Comfort"
 

- Personenhulp
- Bagage
- Geneeskundige kosten
- Ongevallen

€ 1,92 p.p.p.d.
 

Kortlopende reisverzekering "Optimaal"


 

- Personenhulp
- Bagage
- Geneeskundige kosten
- Geld
- Reis Rechtsbijstand
- Ongevallen

€ 2,77 p.p.p.d.

 


 

De premie is per persoon per dag, kinderen tot vijf jaar zijn gratis meeverzekerd. U kunt tijdens uw reservering de gewenste verzekering afsluiten. Voorwaarde is dat u uw medereizigers opgeeft, dit in verband met de dekking van alle reizigers.

Download hier de voorwaarden van Kortlopende Reisverzekering 
Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche.

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Een kortlopende annuleringsverzekering mag dan niet ontbreken. Het kan namelijk gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een kortlopende annuleringsverzekering van de Europeesche is ideaal. Deze geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie.
 
Dekkingsoverzicht Kortlopende Annuleringsverzekering: Annulering:
- Vergoeding annulering om redenen genoemd in voorwaarden Kostprijs
Vergoeding ongebruikte reisdagen  
- Ziekenhuisopname (minimaal 1 overnachting) Reissom per dag
- Eerdere terugkeer om redenen genoemd in voorwaarden Reissom per dag

Premie
De kosten voor een kortlopende annuleringsverzekering van de Europeesche bedragen 5,5% van de reissom. U kunt tijdens uw reservering de gewenste verzekering afsluiten. Voorwaarde is dat u uw medereizigers opgeeft, dit in verband met de dekking van alle reizigers. De poliskosten bedragen € 3,50. Over de premie en de poliskosten betaalt u assurantiebelasting. Wilt u meer informatie over assurantiebelasting? Kijk op www.europeesche.nl/assurantiebelasting.

Download hier de voorwaarden Kortlopende Annuleringsverzekering.

Heeft u reeds een reservering geplaatst en u wenst alsnog een verzekering af te sluiten? Neem telefonisch contact met ons op. Belangrijke opmerking: Indien u heeft gekozen voor een kortlopende annulerings- en/of reisverzekering of "afkoop eigen risico camper verzekering" zijn de door u opgegeven (mede)reizigers  verzekerd. U dient deze wel door te geven vóór vertrek. Wijzigingen kunt u te allen tijde doorgeven per email. Uw factuur is tevens het verzekeringsbewijs, het reserveringsnummer is uw polisnummer. U ontvangt dus géén aparte polis.